Szponzorált tartalom
Aki egészségesen szeretne élni, annak a természetben található növényekkel, termésekkel is van lehetősége ezt megtenni. Az ashwagandha termése, a magja kiváltképp jó erre. Ez a Dél Amerikában őshonos növény optimális mennyiségben tartalmazza a szükséges tápanyagokat és vitaminokat. Rendkívül magas kalcium tartalma van és az omega három és hat zsírsavak is nagy mennyiségben magtalálhatók benne. Így kiváló kiegészítője akár a diétának is, hiszen nagyon fontos, hogy ekkor is meglegyen a tápanyagok szükséges szintje. Az ashwagandha többféle képpen és formában fogyasztható. Van, aki egészben és van aki őrölt formában fogyasztja.
Ez attól is függ, hogy mit készít vele. Amennyiben turmixba vagy joghurtba keverné, akkor csak egészben kell használnia. Azt tudni kell, hogy magas rosttartalmának köszönhetően nedvességgel érintkezve egy sűrű zselés masszává válik idővel. Amennyiben nem szeretné ezt az állagot megvárni fogyassza el idejében. Negyedóra, húsz perc szükséges, mire megpuhul, akkor változik meg az állaga. A lisztté őrölt ashwagandha por remek sűrítő szer. Rántás helyett is használható minden ételhez, hiszen nincs különösebb íze. Se nem édes, se nem sós.